kawan monster

Friday, 20 May 2011

contest friends forever

assalamualaikum.
hai koranggggg! :)

kali ni the monster nak join contest.
bukan contest ratu cantik bukan jugak contest ratu kebaya.
apatah lagi contest mengaum paling kuat.

tapi,
CONTEST FRIENDS FOREVER by http://shafmechy.blogspot.com


kalau ade contest, mesti ada hadiah kan? 
hadiah bagi contest ni di sponsor khas oleh DROPLET HOUSE.
memang kawaii habes lah! :)


ermm gambar yang dipertaruhkan kan? 
so, inilah dia gambar yang kami pertaruhkan.


ni merupakan satu² nya gambar kami berempat. gambar time last paper SPM 2007 @ SMT Sepang :) walaupun persahabatan kami sudah berusia 5 tahun, walaupun dah bertahun tak jumpa, kami still rapat macam dulu. blog ni merupakan salah satu cara untuk mengeratkan lagi hubungan kami selain secret group di facebook tu :) hopefully persahabatan kami kekal selamanya. i love you monsters! :)


korang nak taw tak, dalam banyak² hadiah yang droplet house taja, saya paling suka yang ini!
mintak² menang lah ye :)


ehhh ehh ehh sebelum tu,
nak jampi² sikit..
mirror mirror of the wall, who is the luckiest one yang patut join contest ni?

plinkkkk!


lastly, jom² join! sempat lagi ni.
sebelum dateline contest ni 19 Jun 2011 (Ahad), 11.59 malam. 

lots of  LOVE,
saya yang comel.
haha

2 comments:

shafmechy said...

thanks join..Good Luck =)

follow u

hanizatul.amira.amran said...

u r most welcomr shaf :)